Louis Moricharplein 13
1060 Sint Gillis

Het Louis Moricharplein, gelegen in het hart van de gemeente Sint-Gillis, biedt een prachtig uitzicht op het stadscentrum. Deze rustige plek waar mensen bij mooi weer naar buiten komen om te spelen en zich te ontspannen, garandeert een aangename leefomgeving die deze charmeappartementen alle eer aandoet.

De levendige, centrale wijk is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Op amper enkele minuten bereikt u de Louizalaan of het Stefaniaplein.

Tot in 1911 heette het Louis Moricharplein het Parmaplein. Het wordt omringd door Brusselse huizen in eclectische en art nouveaustijl.

In de loop van de 19de eeuw bespaarden nieuwe kopers niet op de artistieke kwaliteit van hun woningen. Ze namen de beste architecten en decorateurs van het moment onder de arm zoals Georges Delcoigne of Ernest Blerot. Het gebouw op het nummer 13 werd opgetrokken in de neoklassieke stijl. De Franse architect François Timmermans gaf dit mooie herenhuis een typisch Brusselse stijl en de karakterappartementen van Rainbow Properties Exclusive worden hoogwaardig afgewerkt.

Voor de renovatie werd een stedenbouwkundige vergunning aangevraagd. Bedoeling is om de originele decoratie te respecteren van dit prachtige gebouw met drie appartementen, een luxueuze leefruimte die voldoet aan alle moderne eisen.