Over ons

Rainbow Properties, onroerend goed sinds 1990

Al sinds Patrick Wellner in 1990 Rainbow Properties oprichtte, is het kantoor een referentie op de Brusselse vastgoedmarkt. In de loop der jaren bestond het team vooral uit vrouwen. Twee personen hielden zich bezig met de verkoop en twee met de verhuur van panden. Een administratief medewerkster en een vastgoedexperte maakten het team compleet. Het kantoor begon als een eenvoudige vastgoedmakelaar, maar verwierf een stevige bekendheid en specialiseerde zich in het promoten van nieuwbouwappartementen voor rekening van investeringsfondsen. Sinds de oprichting wil het agentschap expats begeleiden door hen het volledige beheer van hun panden aan te bieden.

32
jaar ervaring

Een passie voor het verleden
met de blik op de toekomst

In het voorjaar van 2020 benutte Patrick Wellner de tijd die de Covid-19-pandemie hem opleverde om een project te ontwikkelen dat hem al jaren nauw aan het hart lag: de verkoop van karakterappartementen.

Al meer dan 30 jaar geniet het team van Rainbow Properties het voorrecht om te werken in een prachtig herenhuis.Die ervaring - werken in een prachtige omgeving die een geschiedenis met zich meedraagt - wil het delen met een cliënteel dat op zoek is naar een pand met karakter.

Onze medewerkers willen u via verschillende projecten laten kennismaken met uitzonderlijke panden en met het plezier om dagelijks te wonen en werken op een plek met een rijke geschiedenis.

Ons nieuws Al het nieuws

Ons nieuws Al het nieuws

Locatie van onze projecten

Onze partners

Exclusivement vôtre

Pour plus d’informations, n’hésitez pas à nous contacter
TEL. : +32 2 732 37 24

CONTACTEZ-NOUS